Veel mensen kampen met allergieën. Wist je dat je met hypnose van je allergie – zoals bijvoorbeeld hooikoorts – af kunt komen?

van je hooikoorts af door hypnose

Het wordt weer lente, lekker naar buiten en genieten van de zon. Dat is allemaal heel prettig maar wanneer jij geplaagd wordt door hooikoorts is dat toch minder fijn.

Die jeukende ogen, lopende neus. Heel erg vervelend, maar je kunt daar wel vanaf komen.

Onderbewuste wordt geherprogrammeerd tegen allergieën

Bij veel mensen blijkt dat allergie geprogrammeerd is. Dat wil niet zeggen dat je je dingen inbeeldt, maar jouw onderbewuste heeft iets verkeerd begrepen waardoor het jou wil beschermen tegen stoffen waar je niet altijd tegen beschermd hoeft te worden.

Door middel van hypnose kan je onderbewuste herprogrammeerd worden, waardoor je geen allergische reacties meer zult hebben.

Hypnose als oplossing tegen allergieën

Wat is het prettig, als je alles kunt eten en drinken wat je wilt, dieren met haren kunt aaien en kunt genieten van het buiten zijn, ook als er allerlei pollen door de lucht zweven. Ook andere allergieën kunnen opgelost worden door hypnose. Denk aan huisstofmijt, voedselallergie, katten en honden.

@ svr hypnose hoofddorp 2016 – 2017