Na die lange winter komt eindelijk het mooie weer in zicht. Veel mensen genieten van het mooie weer. Hoor jij daar ook bij? Of heb jij hooikoorts of een allergie? Dan herken je vast de volgende klachten:

• Jeukende en branderige ogen
  • Loopneus en niezen
  • Jeukend verhemelte
  • Piepende ademhaling
  • Vermoeidheid
  • jeuk

Allemaal klachten die horen bij hooikoorts. Met de medicijnen die er voor handen zijn, kun je vaak veel onderdrukken, maar weg is het nooit helemaal.

van je hooikoorts af door hypnose

Oplossing voor hooikoorts en allergie

Maar hoe fijn zou het zijn wanneer je in de lente en in de zomer kunt genieten van de buitenlucht. Lekker wandelen door de bossen, kunnen picknicken op het grasveld in het park aan de waterkant.

Het gevoel van vrije luchtwegen hebben, een neus die goed werkt, ogen waarmee je helder kunt kijken. Kortom, een leven zonder de klachten van de hooikoorts.

Niet alleen helpt hypnose bij hooikoorts, ook bij andere allergieën zou het een oplossing kunnen bieden. Denk bijvoorbeeld ook aan een allergie voor katten, honden en/of huisstofmijt.

Onderbewuste wordt geherprogrammeerd tegen allergieën

Bij veel mensen blijkt dat hooikoorts en allergieën zijn geprogrammeerd. Nee, dat betekent niet dat je je iets inbeeld, maar dat jouw onderbewuste niet alles helemaal goed heeft begrepen. Het onderbewuste deel wil je beschermen tegen stoffen waar je niet altijd tegen beschermd hoeft te worden. Het heeft allemaal te maken met een afweersysteem dat te goed werkt.

Door middel van hypnose kun je het onbewuste opnieuw programmeren zodat allergische reacties kunnen verminderen of zelfs helemaal kunnen verdwijnen.

Wil jij ook een allergie-vrij leven? Klik op de link: http://www.svrhypnose.nl/contact

@ svr hypnose hoofddorp 2016 – 2017