Stoppen met roken Hypnose

Stoppen met roken en afvallen staan elk jaar opnieuw hoog in de goede voornemenslijstjes van mensen. Maar stoppen met roken is moeilijk, slechts 6% van de stoppers is na een zes maanden nog steeds gestopt. De moed zou je bijna in de schoenen zakken en daar komt nog bij dat echte verstokte rokers alleen al de gedachte aan stoppen als onverdraaglijk ervaren. Laat staan daadwerkelijk die laatste peuk uitdrukken en alles wat over is weggooien. Al die afkick-ellende waar je doorheen moet en dan ook nog zo’n klein succespercentage. Nee, echt een prettig vooruitzicht is het niet als roker. Op korte termijn dan. Op de lange termijn zal je je afvragen waarom je ooit toch zo verbeten bent blijven roken, nog even afgezien van alle gezondheidsverbeteringen en financiële voordelen die je zult ervaren.

Makkelijker kunnen wij het wel maken

Stoppen met roken door Hypnose

Je weet het maar toch, toch blijf je er tegenop zien om te stoppen of om gestopt te blijven. Maar wist je dat hypnose je onderbewustzijn zo kan programmeren dat je helemaal niet meer verlangt naar roken? Dat je die knop in 1x om kan zetten en nooit meer zult roken? Dat stoppen met roken zo moeilijk helemaal niet hoeft te zijn? Ik help je graag op weg in het nieuwe jaar en vaak lukt dat in slechts 1 of enkele hypnose-sessies. Er zijn heel wat mensen je succesvol voorgegaan, bijvoorbeeld een bekende politicus.

Wat heb je te verliezen? Zo dacht ook politicus Harry van Bommel toen hij dan toch maar eens hypnose ging proberen om van het roken af te komen en zie waar dat toe geleid heeft… van Bommel is van het roken af.

Bel of mail me vrijblijvend om de mogelijkheden die er voor jou zijn om te stoppen met roken via hypnose te bespreken.

Rookvrij door Hypnose. Snel en Simpel.

2019, jouw eerste rookvrije jaar. Dat klinkt toch fantastisch!