Wil je graag afvallen, maar merk je dat je steeds terugvalt in oude gewoontes, last hebt van het jojo-effect of dat je langzamerhand steeds iets zwaarder wordt en de kilo’s er niet meer afgaan? Dan is de virtuele maagband zeker een optie voor jou. De virtuele maagband is een heel veilig programma, er komt namelijk geen operatie bij kijken dus ook geen complicaties en littekens.

Virtuele maagband

Eten is altijd beschikbaar

Veel mensen eten uit gewoonte, als beloning of om emoties te verwerken. Daarnaast hebben we ook veel ingesleten patronen waarbij het bord wel leeggegeten moet worden, je een toetje mag als je bord leeg is. Ook hoort er vaak een koekje bij de koffie. Eten is overal beschikbaar geworden en de porties steeds een beetje groter.

Mensen zijn in de loop van de tijd steeds slechter gaan luisteren naar hun lichaam. De signalen die vertellen dat iemand genoeg heeft gegeten worden niet meer opgemerkt.

Hoe komt het nou dat het niet lukt om af te vallen?

Hoe komt het nou dat het niet lukt om af te vallen? Het bewustzijn (5% van je brein) wil graag afvallen, een gezond leven leiden en zich energiek voelen. In het onbewuste (95% van je brein) zitten alle overtuigingen die je in de loop van je leven vergaard hebt zoals: ik ben het niet waard, het lukt me toch niet, ik ben altijd al veel te dik geweest. En ook herinneringen zoals een ouder die zegt dat die broek je dik maakt, een kind uit de klas die je uitlacht etc. Door middel van hypnose werk je juist aan het onbewuste deel. Nieuwe patronen zorgen ervoor dat je zelfverzekerder wordt waardoor je makkelijker afvalt en je streefgewicht haalt.

Hypnose als oplossing om bewuster te gaan eten

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit 5 sessies. Tijdens de eerste sessie hebben we een uitgebreid intakegesprek. Ook wordt de maagband geplaatst. Na deze sessie krijg je een MP3-bestand mee naar huis dat je elke dag gaat beluisteren om nieuwe patronen aan te leren.

Het programma van de virtuele maagband bestaat uit 5 sessies. Tijdens de eerste sessie hebben we een uitgebreid intakegesprek. Ook wordt de maagband geplaatst door middel van hypnose. Na deze sessie krijg je een MP3-bestand mee naar huis dat je elke dag gaat beluisteren om nieuwe patronen aan te leren.

Het programma gaat je helpen met:

  • Je maag te verkleinen door middel van de virtuele maagband;
  • je motiveren om je (afval)doel te bereiken en te behouden;
  • je eetlust onder controle te houden;
  • meer zin krijgen in bewegen;
  • het krijgen van een positiever zelfbeeld;
  • het verhogen van vetverbranding van het lichaam;
  • langzamer en bewuster eten;
  • het verhogen van je verlangen naar gezond en voedzaam eten.

Jij bent het waard om gezond, bewust en gelukkig door het leven te gaan!

Contact SVRhypnose daarom voor meer informatie of om een afspraak te maken.