zelfvertrouwen met hypnose

Wanneer je aan mensen vraagt wat ze zouden willen veranderen aan zichzelf, komt vaak naar voren dat ze wel wat meer zelfvertrouwen zouden willen ervaren. Mensen voelen zich over veel verschillende onderwerpen onzeker; hun uiterlijk, hun manier van keuzes maken, of ze zich wel goed kunnen presenteren tijdens een sollicitatiegesprek of wanneer ze een presentatie moeten geven voor een (grote) groep mensen.

Zekerder worden door aanbrengen van veranderingen in onderbewustzijn

Misschien kun je zelf nog wel dingen bedenken waarbij jij je onzeker bent. Die onzekerheid kan je behoorlijk in de weg zitten. In hypnose kun je in je onderbewustzijn veranderingen maken waardoor je onzekerheid vermindert of zelfs zou kunnen verdwijnen.

In mijn praktijk heb ik verschillende mensen behandeld waarbij we aan zelfvertrouwen gewerkt hebben. Zo was er een man die vaak presentaties in grote collegezalen moet geven. 5 minuten voordat hij moest starten ging er een knop om en vielen de zenuwen over hem heen. De eerste 10 minuten van zijn verhaal verliep daardoor meestal wat moeizaam.

Ook jouw zelfvertrouwen kan een boost krijgen via hypnose.

Succesverhaal

Tijdens ons intakegesprek hebben we hiervoor oplossingen bedacht en deze zijn tijdens de hypnosesessie aan zijn onderbewustzijn verteld. Een paar weken na de sessie kreeg ik bericht van deze man waarbij hij vertelde dat hij sinds de sessie veel minder nerveus was van tevoren en dat de eerste 10 minuten van zijn presentatie net zo goed verliepen als de rest van zijn presentatie. Ook ontving hij meer positieve reacties van zijn publiek. Zijn zelfvertrouwen was toegenomen door de hypnose.

@ svr hypnose hoofddorp 2016 – 2017