Mijn naam is Saskia van Ringelesteijn. Ik ben in aanraking gekomen met hypnose toen ik zelf van een gewoonte af wilde komen. Omdat hypnose op mijzelf zo’n levensveranderend effect had werd ik ontzettend enthousiast. Dit wilde ik ook voor anderen kunnen doen. Daarom ben ik de opleiding Allround Hypnose therapeut gaan volgen.

Hypnosesessie

Met hetzelfde enthousiasme behandel ik nu mensen door middel van hypnose. Ik bied iedereen een luisterend oor. Ik merk dat het een ontzettend positieve manier is van werken aan problemen of obstakels. Alles wat besproken wordt tijdens de gesprekken behandel ik met absolute discretie.

Praktijkruimte

Comfortabele en veilige praktijkruimte

Ik werk in een vrijstaande praktijkruimte waardoor uw privacy gewaarborgd is en u uzelf met een gerust hart in een veilige omgeving over kunt geven aan de hypnose-sessie zonder storende factoren van buiten.

 

 

Contact

Heb je vragen over hypnose of hypnotherapie? Stel ze gerust via het contactformulier of bel mij.