Ik bied verschillende soorten hypnosesessies aan. Bij alle soorten sessies wordt gebruik gemaakt van directe hypnose die gebaseerd is op de techniek van Dave Elman. Het voordeel van directe hypnose is dat men snel en diep in hypnose gaat. Hierdoor werkt de hypnose krachtig en heb je vaak maar een paar sessies nodig.
Als eerste wordt gestart met een intakegesprek en kennismaking met hypnose. Na deze eerste sessie kom je terug voor een vervolgsessie. Voor de meeste mensen zijn dat 1 tot 3 sessies. Dit bespreken we samen.

Intake en kennismaking met hypnose

Bij deze eerste sessie brengen we duidelijk in kaart waar je aan wilt werken. Je krijgt een gedetailleerde uitleg over wat hypnose inhoudt. Aansluitend na het intakegesprek doen we de kennismakingsessie.

Hypnotherapie / vervolgsessie

Bij de vervolgsessie bespreken we waar verbetering in gekomen is en waar we nog verder aan gaan werken. Er zijn verschillende technieken die ik toe kan passen om het beoogde resultaat te behalen. Eén daarvan is bijvoorbeeld regressie techniek. Bijna altijd ligt een probleem die een persoon heeft in het verleden, met regressie kan ik in kaart krijgen waar en wanneer dit probleem zichzelf heeft ontwikkeld.
Tijdens deze sessie(s) maak ik gebruik van verschillende technieken. Een onderdeel hiervan kan bijvoorbeeld zijn om in regressie te gaan. Op deze manier kun je erachter komen wanneer het probleem ontstaan is en kunnen we daaraan werken. Aan de hand van deze sessie kun je beslissen of je nog meer sessies nodig hebt. Vaak komen mensen tussen de 1 en 3 keer terug voor een vervolgsessie.

Universele sessie

Dit is een sessie waarbij mensen vaak komen met levensvragen. Vragen zoals: Ik wil iets bereiken in mijn leven maar ik weet niet hoe, of, wat ik wil bereiken? Ik zit in een vicieuze cirkel, wat moet ik doen om daaruit te komen. Tijdens deze sessie worden er vragen gesteld aan het onderbewustzijn / hogere zelf. Deze sessie wordt nooit als eerste sessie gedaan. Het kan ook een onderdeel zijn van een vervolgsessie of hypnotherapie.